Informationen

Informationen finder du i foyeren ved indgang A øst og A vest. 

I Informationen kan du få svar på dine generelle spørgsmål omkring sundhedshuset. Vi hjælper dig også gerne med at finde rundt i sundhedshuset.

 

Informationen har følgende åbningstider:

Mandag-torsdag kl. 08.00- 15.00

Fredag kl. 08.00-13.00.

Informationen holder lukket 12.00 - 12.30 alle hverdage.

 

Vores receptionist hjælper også med andre ting rundt i huset, og der kan derfor være tidspunkter, hvor hun er væk et øjeblik. 

 

Du kan ringe til Informationen alle hverdage på tlf. 72 10 50 00, med følgende telefonåbningstider; man-torsdage kl. 08.00-15.00 og fredage kl. 08.00-13.00. Telefonen er lukket på alle hverdag mellem 12.00-12.30

 

Du kan ikke bruge Informationen til at bestille eller afbestille en tid ved f.eks. din læge. Her henviser vi til, at du tager direkte kontakt til din læge eller anden fagperson. 

 

I Informationen kan du altid bede om et glas vand, hvis du bliver tørstig. Du kan også vælge at benytte vores vanddispenser der er placeret ved Informationen.

 

Det er muligt at købe en kop kaffe/kakao. Kaffemaskinen er selvbetjent og placeret ved Informationen. Der kan betales med kort og mobilepay. 

 

Du er altid velkommen til at sætte dig ved bordene rundt om Informationen og nyde en kop kaffe.

 

Er I flere, der har været til træning eller anden aktivitet i Sundhedshuset, så er I velkomne til at benytte informationen og Foyeren til at slutte af i. I må gerne medbringe mad og drikkevarer selv.